fbpx

Få energien og overskuddet tilbage med krops- & åndedrætsterapi

Få første behandling til kun 350kr (normal pris 950kr)

Kropsterapi er ideelt til dig med udfordringer som

  • Tankemyller
  • Udbrændt og manglende energi
  • Uro, søvnbesvær og trykken for brystet
  • Følelesen af ikke at kunne trække vejret dybt / nok (åndenød)

Hvorfor vælge krops- & åndedrætsterapi

Mit udgangspunkt er altid, at give dig ro og sørge for at du er tryg og afslappet. Dernæst vil jeg arbejde med kroppen ud fra den bekymring eller udfordring, du kommer med. 
 
Inden for kropsterapi er mantraet, at det bedst opnås ved at se kroppen som en helhed, hvor en bekymring godt kan sætte sig som en spænding i kroppen. Mange er fx udfordret af søvnbesvær og man kan jo undres over, hvorfor kroppen ikke kan sove, når den er træt? Det er fordi kroppen og sindet hænger uløseligt sammen. 
 
 
De fleste, der har prøvet kropsterapi, kan nikke genkendende til følelsen af, at være blevet lettere efter en behandling – som om livet ser lidt lysere ud. En af grundene er, at nervesystemet bliver bragt til ro, hvorved der kommer balance i kroppen. Der er nu plads og energi til at gå ud i verden og ændre det, som før virkede uoverskueligt.  
 
Du behøver nemlig ikke meditere dagen lang for at finde ro og overskud.

Sådan foregår en behandling

Ved en første behandling er der sat 60 minutter af. Vi starter med en indledende samtale, hvor jeg får en ide om, hvem du er og hvad omfanget af din problematik er. Herefter starter selve behandlingen. Du lægger dig på briksen under et tæppet iført undertøj/træningstøj.  

 
Mine behandlinger er skræddersyet til det enkelte menneske på briksen. Jeg bringer teknikker ind fra kropsterapien som pulserende massage, zoneterapi, akupressur, krop/psyke-sammenhæng samt åndedrætsterapi. Disse redskaber bruger jeg til at forløse spændinger i krop og sind. 
 
Til sidst tager du tøj på igen og vi tager en afsluttende snak, hvor vi afstemmer, hvordan dit videre forløb kan se ud.

Hvorfor er det så effektivt

Kropsterapi er en effektiv behandlingsform pga. helhedssynet på mennesket på briksen.
 
Jeg tilgår aldrig bare en problemstilling fra én vinkel; kommer der et menneske med stress ind til mig, så kigger jeg på de mønstre, mennesket har med sig fra sit liv. Her går jeg igennem hovedet, hvor jeg bruger talen til at forløse stresstilstanden. Det kunne være mønstre, hvor mennesket pleaser meget, undertrykker egne behov, ikke kan få sagt fra eller har svært ved at mærke sig selv.
 
Jeg kigger samtidig på, hvordan oplevelser har sat sig i kroppen. Det kan fx være dårlig samvittighed, som kan sætte sig som en knude i maven eller kærestesorger, som føles forfærdeligt i kroppen. På samme måde kan stress fx sætte sig som spændinger i nakken, som spændingshovedpine, myoser i skuldre mv.
 
En meget effektiv teknik er mit arbejde med åndedrættet, som er broen imellem krop og sind. Åndedrættet er den direkte vej ind til dit autoimune nervesystem. Åndedrættet binder hele behandlingen sammen og beroliger det stressede nervesystem.

Er det tid til at få ladet batterierne op igen?

Få din rabatkode og derved første behandling til kun 350kr (normal pris 950kr)

Hvem er jeg

Mit navn er Rasmus Skytte, og jeg er uddannet krops- & åndedrætsterapeut.

 

Jeg har haft stress og udbrændthed tæt inde på kroppen, da jeg i 2018 selv var sygemeldt fra mit arbejde. Jeg fik hjælp i kropsterapien og mærkede, hvor godt det var for mig. Kort tid efter besluttede jeg mig for, at jeg var nødt til at lære det samme.


Senere samme år uddannede jeg mig til kropsterapeut og senere igen til åndedrætsterapeut ved siden af mit arbejde som politibetjent.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker, som ikke kan finde vej ud af deres situation ved egen hjælp ligesom jeg selv fik.
 
Privat er jeg gift, har tre børn og bor på Frederiksberg.

Hvem kan behandles hos mig?

Som TOTUM kropsterapeut er jeg specialiseret i at bringe dig i balance omend du kæmper med en øm nakke, knæskade eller med præstationsangst. Jeg har særlig erfaring med bla stress, der ofte sætter sig i kroppen som konkrete smerter i f.eks. maven, brystet, nakken eller som hovedpine.

Hvordan virker det?

Kort fortalt så virker kropsterapi ved at skabe forbindelse mellem kroppen og sindet. Det får klienten til at mærke sig selv og blive mere bevidst om kroppens signaler. Det kan være med til at ændre uhensigtsmæssige handlingsmønstre og løsne op for eventuelle spændinger i kroppen.

Hvor mange behandlinger skal jeg bruge

Det kommer an på din nuværende situation, og det er altid nemmest at vurdere efter første behandling, men intet kan fixes på 1 behandling – især ikke, hvis man har gået med udfordringerne i lang tid. Ligeledes kræver mine forløb, at du engagerer dig i at arbejde med dine udfordringer imellem behandlingerne. 

Du finder mig her

Rasmus Skytte Kropsterapi

 

Adresse: Bernhard Bangs Alle 23(Hos Move2peak) Frederiksberg.

 

Mail: mail@rasmusskytte.dk

 

Meget kan jeg hjælpe med, men første skridt er dit og det starter her!

Dette er ideelt til dig som

  • Tankemylder: samt følelsen af at verden kører for hurtigt
  • Konstant dårlig samvittighed: pga. manglende energi og overskud
  • Kropslig ubehag: Uro, søvnbesvær trykken for brystet