fbpx

Klik på knappen og gavekortet er dit

physiotherapy, massage, back

En god mulighed for at prøve kropsterapi af

Når du har udfyldt formularen, vil du indenfor ca. 24 timer modtage dit gavekort. Herefter vil du kunne booke en tid til en behandling og skrive koden fra gavekortet ind. Fra du modtager gavekortet har du 7 dage til at booke en behandling. Du kan sagtens booke en behandling der ligger mere end 7 dage ude i fremtiden.

Som kropsterapeut er jeg specialiseret i at bringe dig i balance omend du kæmper med en øm nakke, stress eller med præstationsangst.

Jeg har særlig erfaring med stress, depression og angst, der ofte sætter sig i kroppen som konkrete smerter i f.eks. maven eller som hovedpine. Ofte vil dit sind have brug for hjælp til at mærke kroppen igen før du kan mærke, hvor årsagerne findes.

Mit navn er Rasmus Skytte og jeg er uddannet kropsterapeut. I mine behandlinger bruger jeg pulserende massage, zoneterapi, akupressur, cupping og østens visdom indenfor meridianlæren og femelementsteorien. Jeg finder den kombination af teknikker, der bedst forløser dine smerter og skaber ro i din krop og nervesystem. Alle kroppe er forskellige, så jeg skræddersyer behandlingen til dig. Derfor starter alle behandlinger med en indledende samtale. De fleste af mine klienter har forsøgt sig med andre typer behandlinger før uden eller med begrænset effekt. Det er min erfaring, at det kan skyldes problemerne udspringer af noget andet end af det åbenlyse. Derfor er kropsterapien en genial behandlingsform – også hvis du ikke ved, hvorfor du har brug for hjælp. Det finder vi i så fald ud af sammen.

Sikr dig en tid herunder, hvis du har brug for at mærke dig selv igen, hvis din krop gør ondt, eller hvis du føler dig i ubalance og vær forberedt på at arbejde med din krop, dit sind og på at opdage nye sider af dig selv og dit potentiale

 

hand, rainbow, light

Bemærk begrænset antal

Da jeg kun har 2 hænder, vil der være et begrænset antal gavekort. Samt kun for folk, som endnu ikke har været i klinikken. 

Find mig her:
Rasmus Skytte Kropsterapi
Vimmelskaftet 41a, 3 sal
1161 København K

mail@rasmusskytte.dk

Gavekort

Udfyld formularen og sikre dig dit gavekort til en værdi af 300kr

Adresse

Vimmelskaftet 41a, 3 sal
1161 København K