fbpx
Det kan du forvente

Om at være klient hos mig

Når du kommer ind til din første behandling, får vi altid en indledende snak. Du får lov til at fortælle, hvorfor du er kommet. Alt efter, hvilken problematik du kommer med, vil jeg stille skarpt ved at stille dig nogle uddybende spørgsmål. Det gør jeg for at kunne skræddersy en behandling og et forløb til lige netop dig.

Selve behandlingen foregår på en briks. Her ligger du i dit undertøj under et tæppe. Til at  starte med, er det vigtigste, at du falder til ro. Det gør jeg ved at hjælpe dig over i et roligt vejrtrækningsmønster. 

Herefter starter jeg behandlingen med at få gang i din krop ved pulserende massage. Her får jeg hurtigt et indblik i dit spændingsmønster og begynder at samle yderligere indtryk ind, som jeg senere kan vende tilbage til.

Efter disse første faste trin i behandlingen, tager jeg fat der, hvor jeg bedst kan hjælpe dig ud fra både vores indledende samtale og fra den måde, jeg læser din krop på. Det kan være meget manuelt såsom at gå til en skade og arbejde ud fra den. Det kan være en følelsesmæssig proces, hvor vi dykker ned i gamle traumer. Så alt efter hvem du er og hvad du kommer med, er behandlingen forskellig.

Når tiden er ved at være gået, begynder afslutningen. Her får du lov til at ligge og komme til dig selv. Jeg er til stede i rummet og laver eventuelt nogle blide stræk med dig. Herefter får vi en kort snak om hvad jeg har oplevet, hvad du har oplevet ligesom jeg kommer med et bud på, hvordan og hvornår en opfølgning vil være bedst.

 

 

Hvordan kan jeg hjælpe dig ?