fbpx

Skal jeg hjælpe dig med din stress?

Jeg oplever tit som kropsterapeut, at klienter kommer slukørede til mig, fordi de nu igen er løbet ind i stressmuren. De havde ellers lige haft en god periode, så nedturen føles endnu mere nedslående.

Det er her mange oplever tanker som:

  • Bliver jeg nogensinde rask?
  • Er noget i mig defekt?
  • Skal jeg nu tale med min chef igen, hvad vil denne sige?
  • Hvad siger min partner, jeg er også mest bare til besvær..
  • Kæmpe frustration over ikke bare at kunne klare hverdagen som alle andre
  • Samt en masse skyld og skam tanker og følelser.

Det kan føles så overvældende, at stå der og ikke vide, hvorfor de gode dage nu er afløst af dårlige. Jeg ved det, for jeg stod der selv for et par år siden.

Mit navn er Rasmus Skytte og jeg er uddannet kropsterapeut og åndedrætsterapeut. Jeg hjælper mine klienter med at få nervesystemet i ro, skabe mere overskud og derved give dem muligheden for at se deres situation mere klart. Herefter bliver det nemmere for mine klienter, at skabe den forandring i deres liv, som der skal til.

I mine behandlinger bruger jeg forskellige teknikker som åndedrætsterapi, pulserende massage samt min viden omkring de sammenhæng der er imellem krop og sind.

Alle mennesker er forskellige, så jeg skræddersyer behandlingen til dig. Derfor starter alle behandlinger med en indledende samtale, inden du lægger dig på briksen

Sikr dig en tid herunder, hvis du har brug for at få mere ro og overskud i dit liv.

physiotherapy, massage, back

En god mulighed for at prøve af, hvad kropsterapi kan gøre for din stress!

Når du har udfyldt formularen, vil du indenfor kort tid modtage dit gavekort. Herefter vil du kunne booke en tid til en behandling og skrive koden fra gavekortet ind. Fra du modtager gavekortet har du 7 dage til at booke en behandling. Du kan sagtens booke en behandling der ligger mere end 7 dage ude i fremtiden.

Bemærk begrænset antal

Da jeg kun har 2 hænder, vil der være et begrænset antal gavekort. Samt kun for folk, som endnu ikke har været i klinikken. 

hand, rainbow, light
Find mig her:
Rasmus Skytte Kropsterapi
Vimmelskaftet 41a, 3 sal
1161 København K

mail@rasmusskytte.dk

Gavekort

Udfyld formularen og sikre dig dit gavekort til en værdi af 300kr

Adresse

Vimmelskaftet 41a, 3 sal
1161 København K