fbpx

Åndedrættet - Et værktøj for livet

"Det har været et virkelig godt kursus. Helt vildt godt indhold og du er god til at guide igennem. Jeg syntes teorien har været god og øvelserne gode. Du har sammensat det virkelig godt. Jeg har lært noget, og har følt øvelserne har været gode for min krop"

Åndedrættet - Et værktøj for livet, et 4-ugers onlinekursus

Jeg har sammensæt dette forløb til dig, der gerne vil høste fordelene ved at dyrke åndedrættet.

 

Hver uge byder på to intense sessioner af 45-60 minutters varighed, hvor du vil udforske og erfare på egen krop:

 

Åndedrættets Indflydelse: Udforsk, hvordan dit åndedræt påvirker både dit fysiske og mentale helbred, og mestre teknikker til at bruge det som et aktivt værktøj til gavn for dit velvære.

 

Kuldioxid (CO2): Dyk ned i CO2’s essentielle rolle i åndedrætsprocessen og dets effekt på kroppens mange funktioner.

 

Åndedrættets Sprog: Lær at aflæse dit åndedræts unikke sprog og brug denne viden til at styrke din selvforståelse og personlige udvikling.

 

Adfærd, Vaner og Intentionssætning: Skab bevidsthed omkring dine åndedrætsvaner og lær, hvordan du kan sætte intentioner for at skabe positive forandringer.

 

Guidede Åndedrætsøvelser: Deltag i praktiske øvelser, designet til at forbedre dit åndedrætsmønster og øge din bevidsthed og kontrol over det.

 

Dette kursus er en optaget version af mit populære liveforløb. I øjeblikket er jeg i gang med at forfine og forbedre materialet til et endnu mere glansfuldt produkt.

 

Men vigtigst af alt – viden og indsigt er den samme. Du har muligheden for at få adgang nu til en stærkt reduceret pris. Kun 333kr

 

Hvis du ønsker at dykke dybere ned i din åndedræts verden og bruge det som et kraftfuldt redskab til at forbedre din livskvalitet – så er dette kursus designet netop til dig.

 

Klik på knappet herunder og få adgang med det samme!