fbpx

om mig

Kropsterapeut, politibetjent og far til 3

Jeg hedder Rasmus og jeg er indehaver af Rasmus Skytte Kropsterapi.

Jeg startede på Totums kropsterapeutskole i efteråret 2018. At blive kropsterapeut var en drøm, jeg havde gået med i flere år samtidig med mit job som politibetjent. Livet ville, at jeg tog nogle omveje, inden jeg skulle sætte mine ben på skolen i efteråret 2018. For det er jeg meget taknemmelig.

Jeg startede min rejse på bagkant af en sygemelding med stress. Som så mange andre, ville jeg også gerne forstå mig selv og mine reaktioner på livet. At arbejde med stressrelaterede udfordringer er derfor også en af mine styrke i dag, hvor jeg har fået arbejdet med mig selv. Jeg brænder for at hjælpe andre og være den hjælpende hånd, som jeg selv havde brug for den dag i maj måned 2018 og frem; en situation, hvor jeg havde svært ved at huske, holde overblik, var uendeligt trist og ked af det og vred. Jeg vidste ikke hvad der skete med mig, før en venlig sjæl puffede mig i retningen af min læge, som med det samme sygemeldte mig.

Mit arbejdsliv har ellers i snart 12 år foregået i politiet. Et drømmejob, som jeg stadig holder fast i ved siden af min hverdag som kropsterapeut. Det er den perfekte kombination. Min erfaring som politibetjent gør, at jeg er direkte, god til at læse imellem linjerne, god til at tale med alle slags mennesker og så er jeg ikke bange for de følelser, der måtte opstå i en behandling. Vrede er eksempelvis en meget normal følelse i min verden. Uanset hvilke følelser, der måtte opstå i mine behandlinger, så kan jeg med ro og omsorg sige: Jeg har set dem alle. Derfor er det også ret naturligt for mig at arbejde med mennesker, der kæmper med store følelser eller som ikke kan mærke sig selv. Der ligger de store følelser nemlig ofte bag.

Privat er jeg gift og har tre dejlige drenge. Jeg er far med stort F og gør en dyd ud af, at mine sønner skal vokse op og stå ved deres følelser og behov med omsorg for deres medmennesker. Jeg bor på Frederiksberg, men føler mig ofte som Thybo i eksil. Jeg drømmer mig nemlig gerne tilbage til den smukke natur, jeg er opvokset i. Derfor nyder jeg også min kolonihave med min familie så ofte, det er muligt.

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig?